ABSOLUTE EBBE


SOFFAN 090930 19:25 - Taggad för idol!

Nu har nästan helan dagen gått och jag förstår om ni är spännda på att få veta vad jag gjort i eftermiddag. Rätt svar är att jag har sytt, nålat, flätat och donat. Håller på med en asfin kreaktion, ni får se resultatet senare, är inte riktigt klar.
Ikväll blir det hemma gjorda fiskpinnar med hemma gjort potatismos, mamma är ambitiös! Sen så blir det nog lillördag mys med idol och så ska jag planera och fixa lite inför Fredagsmyset! Nej nu så ska jag kolla kläder till imorgon, hörs sen!

NY TRÖÖÖÖÖJAAAAH!

Här är tshirten som är direkt importerad från NewYork av My. Är den inte jättefin? Tänkte ha den på tisdag till mina trasiga jeans.


ACNE CHINOS!

Har glömt att visa er mina underbara Acne chinos, är de inte superduperhupermegafina?


Btw, had epå mig det här i tisdags


LADY GAGA HOS ELLEN = UNDERBART!

Hahahaha, älskar det här klippet! Älskar GaGa! Och älskar hennes "tandställning" ! Se och njut av GaGas ljusa stämma och hennes vackra utsida!


SÄVÖ THE MOVIE - Part 3

En prommenad i mörkret , men vad är egentligen klockan?


FREDAGS MYS!

Snart är det fredags mys, om det så är det sista vi gör! Min fredag kommer att ebstå av rosa bubbel och temat "BarbieBooi & hans vänner" , kan ni gissa? annars får ni veta mer på fredag!

SOFFAN 090930 13:36 - HISTORIA ELR SY

Jag kom precis hem från skolan, och jag sitter just nu i soffan och kollar på Ellen. Just nu står jag mellan ett val, ska jag plugga historia eller sy? eller varva bådeoch? Tror jag sak sätta ihop en fin kjol i lila duchess, med pärlbrodyr. Bäst att sätta fart! Vi hörs bby's .

DATASALEN 090930 08:42 - YTTLIGARE EN DAG I PARADISET

Nu är det en ny dag och den sista i September månad, imorgon blir det verkligen höst. Dagen börjar just nu med BiologiA och jag jobbar på en artlista. Efter det har vi HistoriaA och till sist Svenska B , dagen slutar skönt nog 12.50. Btw, har fått mina tshirts av My nu, bilder kommer sen. Nej nu ska jag jobba, hörs senare!


T-shirts på väg!

Nya T-shirts är påväg genom My , direkt från New York kommer mina I Love New York tröjor, underbart! imorgon får jag dem , underbart! Jag skiter i om folk säger att det är fjortis, men jag tycker att det är fint, och gör en simpel klassisk tshirt mig till fjortis, då är jag la det. Men jag gillar den starkt. Tack My för importen av tröjorna!


090929 22:09 - Jag är "törstig"

desperate Housewives har blivit sämre, I say no more på den punkten!
Jag höll på att somna på körkortsgrejen, I say no more på den punkten!
Jag ska se utslagningen av idol och sen sova, I say no more på den punkten!
Jag behöver dricka tills på fredag då jag ska festa, I say no more på den punkten!
GODNATT!

SÄVÖ THE MOVIE - Part two

grilldags! Men går allt som planerat för mig och Madeleine?


Imorgon kommer del tre, så - stay in touch!


090929 17:01 - TUT TUT , KÖRDAGS

Ikväll ska jag på äventyr. Eller äventyr och äventyr. Jag ska sitta i en sal med massa folk och gå kursen som man måste ta innan man får övningsköra, kuligt värre. Tänkte ju satsa på körkort till sommaren så jag måste nog börja köra, vill göra det innan snön kommer också, så man är mer van då. Nej nu ska jag fixa mig och sen möta upp mamma, för att sen möta upp pappa för att sen gå till körskolan. Missar tyvärr idol ikväll, men det finns ju på TV4 Anytime! Ses och hörs , och snart kommer Sävö the movie - del två ut.


Uffe Larsson hittad död.

Igår hittades Uffe Larsson död i sin lägenhet i sthlm, han hittadesi hallen av sin fästmö Lillemor. Orsaken är ännu okänd, men troligen dog ahn av hjärtinfarkt eller hjärnblödning. Ulf blev endast 53 år gammal.
Uffe Larsson har varit en del av 90-talets tv tycker jag, söndagsöppet är det jag ahr tydligast minnen av honom ifrån. Han var den roliga, tjocka mannen som verkade helt underbart glad hela tiden. Åren gick och som för alla andra åldrades Ulf, men samtidigt gick ahn ner i vikt och gjorde comeback genom Lets Dance i TV4. Då verkade det som om hans humor hade försvunnit med kilona. Uffe var sur och bitter, tyckte bara att han var en plåga i TV, inte alls rolig. Men nu, när han har avlidit känns det ändå sorligt. Och jag kommer iaf minnas honom som den tjocka, roliga farbrorn. Vila i frid Uffe.


DATASALEN 090929 09:52 - HOMOFOBI ÄR EN SJUKDOM

Godmorgon alla läsare! Nu är man tillbaka i skolan och jobbar på sin "lilla" uppsats om Homosexuallitet i världen. Det går fan asbra, har gjort hela inledningen, eller iaf ett utkast av den. Nu ska jag börja plocka ut den viktigaste informationen från mina källor och börja lite smått. Efter det här blir det tilla tt avnjuta en UNDERBAR lunch i resturang Gripen, undra vad för halvfabrikatkaloribomb med ingen näring i de bjuder på idag? Ska bli så underbart att få i sig ett glas vatten till lunch! Men efetrmiddagen är inte så krävande, engelska B och svenska B , skittråkigt men jag överlever nog. Nej nu så ska jag fortsätta jobba! Have a great day ... Hörs vid 14-tiden igen!

I mina lurar vecka 40

Just nu dunkar jag...

Battlefield - Jordin Sparks
By the time - Mika
Spaceman - The Killers
Evacuate the dancefloor - Cascada
Bad Influence - Pink
Fire Burning - Sean Kingston
My Destiny - Velvet

Ebbe Who? Ebbe år 2007!

År 2007 satt jag med i ungdomsfullmäktige här i nyköping, NU! Linn påminde mig om den tiden idag genom att visa mig dessa bilderna av hur jag såg ut då. Så jag ger er, en betydligt yngre Ebbe!



Jag bjuder på det här!


Logan Mccree , sjukt het!

han är så jävla het! "Logan McCree" som hans artistnamn är , tycker ni inte det? eller är det bara jag som är totalt förälskad i hans oskyldiga blick men heta, vältränade kropp som täcks av tatueringar? Fast det är ju bra om ingen annan tycker att han är het , mer till mig!


Kärlekstrubbel is the shit, eller?

Jag fattar inte vad som händer mig! Jag har fastnat tror jag, fastnat i någon form av lossas värld. Jag känner att det skulle vara helt jävla fucking underbart att ha någon , och överallt dyker killar upp som skulle kunna vara Prince Charming , men jag har en tendens att screw it up så att säga. Jag fattar inte vad som händer, men helt plötsligt så är allt bara skit. Det konstiga är att jag vet inte hur det kommer sig heller. Är det jag som är för kär i jakten på kärlek, och har fastnat i singelflirtandes underbara värld? eller är jag för rädd för att ge mig in i ett seriöst förhållande? Hmm... det är svårt. Det är frågor som tiden får behandla, för jag orkar inte. Kör på som vanligt tror jag och se vart jag hamnar, alla vägar bör ju bära någonstans!

KÖKET 090928 19:46 - IDOL ELR GLOSOR?

Jag står vid ett val, och jag vet inte hur eller vad jag ska göra. Har precis gjort klart engelska uppsatsen och nu måste jag välja, se idol eller göra engelska glosorna? det är svårt, riktigt svårt. Men tror det blir glosor innan/under/i pusen/efter idol, då blir jag ju nöjd (Och Berit med tror jag). nej men ska jag hinna så får jag nog lägga på ett kol så jag hinner idol, hahahha! Jag rimmade, kol - idol , askul! Nej nu är jag av, eller det låter bättre på engelska - Im Off!


SÄVÖ THE MOVIE - Part One

Här är första delen av "dokumentären" från Sävö, se och njut då jag, Johanna, Alicia och Zahra är ute på en liten båttur!


Pink - Please Dont Leave me

Idag dunkar jag den här, bara för att jag älskar videon. Så jävla skön. Man får verkligen ett helt annat perspektiv på låten, så som det ska vara!


Video från sävö

Förra veckan var jag och klassen på Sävö för att undersöka östersjön, det resluterade i ett gäng galna filmer. Intresserar kanske inte er utomstående, men ni som känner oss kommer att garva ihjäl er. För att dra ut på spänningen så kommer jag att släppa ett klipp varje dag tills jag släppt alla, sen så kommer hela "långfilmen" när alla är släppta , så stay in touch , ikväll kommer först klippet - då från en liten båttur!

Tråkigt = Drömam sig bort med Sonia Rykiel

Jag sitter och tråkar i skolan, drömmer mig bort emd bilder på vackra skapelser. Är den inte helt jävla fucking amazing? Älskar't rent utsagt!


DATASALEN 090928 12:22 - VAD FAN ÄR BORSTNATE?

Usch! Känner mig EXTREMT trött på skolan just nu. Massor att göra, och just nu jobbar jag på biologirapporten om sävö. En artlista i bokstavsordning på latin fixar jag just nu, snart dags för "lunch" , det är ju kebabgryta som serveras så jag tror inte att jag kommer att få i mig speciellt mycket föda. FAN , kom på nu när jag skrev ordet föda att jag glömt boken borta hos resten i gruppen, måste gå tillbaka och hämta den, men men, thats life! Nu ska jag snora vidare med min förkylning och jobba på. Ha det bra så hörs vi snart,


Du ger mig styrka underbara GaGa .


SKOLAN 090928 08:44 - HOMOSEXUELLA FRÅGESTÄLLNINGAR

Skola skola skola. Kom nyss hit men redan massor att göra, usch. Jobbar just nu på min samhäll B uppsats om homosexuellas rättigheter i samhället och jag behöver lämna in syfte och frågeställning idag, några förslag?


SÄNGKANTEN 090928 07:48 - KOMMER JAG ATT KUNNA HA MINA RÖDA SKOR?

Morgon på er! Yttligare en dag är kommen och det är första dagen i en ny vecka. Den här veckan finns det inget att se fram emot med,bara massor igen plugg som jag varit sjuk ,men det är la så som det ska va.
Tänkte bara säga godmorgon och att jag kom upp ur sängen denna måndag, nu skriker mamma att plattången är varm så det är nog dags att sluta blogga nu. Ahjuste , tänkte ha min älskade röda skor på mig idag , men det verkar bli regn så det känns inte lyckat med röda skinnskor, vi får se. Ha en toppendag !


Håååååår!

Imorgon blir det till att fixa upp håret igen. 25 minuter på att blåsa, platta, tupera, vaxa, spraya. Underbart!


SÄNGEN 090927 23:07 - VART FAN ÄR MIN ABSOLT TORR??

Vart fan har jag lagt min älskade absolut torr? jag har slarvat bort denna underbara sak och jag behöver den nu, nu, nu! Ska leta lite till , ger upp vid halv tolv, jag behöver ju min skönhetssömn (sov en timme i badkaret förrut dock). See yaaah !

MYS-PÄLSMÖSSA


090927 17:08 - JIMMY CHOO FOR H&M

Jag älskar Jimmy Choo för H&M. Det är underbart. Personligen satsar jag på de blankaskinn bootsen på herrsidan, asheta! På tjejsidan tycker jag att de lårhöga stövlarna är hetast, men jumpsuiten är också snygg. Spana in kollektionen på http://www.rodeo.net/agnes-b/2009/09/15/jimmy-choo-x-hm-hela-kollektionen-dam/ och http://www.kingmagazine.se/Guiderna/kingvaljer/Bildextra-Jimmy-Choo-for-HM/ .


En bild med några heta saker från kollektionen.


I SOFFAN 090927 17:02 - VAD FAN ÄR SPECIELLT MED THE HILLS?

Nu sitter jag här och äter väldigt färska lakritsnappar, de är verkligen mjuka - underbart. På Tvn rullar the hills , men jag fattar inte varför folk tycker om det ?! Alla säger massa skit om att det är deras riktiga liv och inget är manus bundet , klart som fan det är! De verkar ha massor drama i livet och massor händelser hela tiden , men jag tror bara att det är bullshit. De hittar på massa skit för att få uppmärksamhet och bli ännu mer B-kändisar. Nej, the hills är verkligen inget för mig! Idag dissar jag the hills, men hissar färska lakrits nappar! Yeah...
Nej nu ska jag nog bada , är helt slut efter att ha jobbat 7.30-14 idag. Vi hörs!


heyy heyy alla fans!

Jag hatar mig själv för att jag är så dålig på att skriva , något som är underligt som jag får en kick av att blogga. Älskar att skriva av mig mina känslor , så nu blir det mer ärlighet och raka puckar här . Ska verkligen hitta tiden till bloggen nu. Och jag hoppas att ni hittar hit ni med!

Shoppat in thaaaaa sthlm!





Det blev inte så mycket shopping i sthlm - men lite blev det iaf! Det var ändå en lyckad dag.


VISDOM 090913 13:01

Nyckeln till att bli älskad är att älska , för om du inte kan älska har du inte vad som krävs för att bli älskad.


GooooooodMorgon! 090912 07:55

Jag är vaken -men sjukt trött. Nu måste jag fixa mig - see yah!

STYLE!


Jag gillar mina rosa byxor , men de börjar bli förstora , eller rättaresagt jag för liten!


SKUM UTAN SKUM!

Förra veckan var det skumparty utan skum och vi var såklart där! Tack Madde, Alicia, Linn, Gabbe, Fredrik, My, Alexandra, Bella, Frida och ngn mer om jag glömt dig, för en asrolig förfest! Den ägde. Här är some bilder.








Tack folket , 4/9-09 VAR BRA!


MYSKVÄLL 090911 23:18

Heyy Heyy alla trogna läsare! I know att jag har varit off i en vecka , men livet har sugit ur all kraft ur mig! Men det har varit en ny Ebbe som har avndrat gatorna fram i en ny het frisyr.
Det som har hänt i veckan är att jag har tränat fem pass och mår asbra! Haha , det är typ allt.
Idag var det myskväll hos finaste Madeleine Jansson, tack tjejen! Hanna, Alicia, Johanna, My och Alexandra gjorde min kväll så jävla skön. Bara helt vanligt fredagsmys med idol, tacos och singstar - vårat måste i framtiden för det är ett vinnande koncept.
Nu tänkte jag slummra till för imorgon blir det uppstigning vid sju , ska med ett tåg till sthlm vid nio . Stay in touch och sov gott alla fans , haha !


Jag och världens bästa jansson förra fredagen, bilden tagen under förfesten!


Lakrits + Ryamatta = No Good!

Om man tappar lakrits i vår svarta ryamatta , hittar man de inte igen! I say no more - det är borta, gone, och kommer troligen att försvinna upp i dammsugaren!

Heyy Heyy Igen!

Heyy Heyy! Hinner inte skriva så mycket , ska till jobbet. Igår varjag i skolan till fyra och sen klippte jag mig , det typ 90 minuter , hem , fixa om mig , och så förfest hos mig ! Mycket att göra , ni får det mer detaljerat sen , nu ska jag packa väskan inför jobbet , Ikväll blir det mys med Lovisa .


Allmänt nere och deppig! 090903 19:29

ATTENTION! NEDANSTÅENDE INLÄGG SKA INTE TAS PERSONLIGT AV NÅGON I MIN UMGÄNGESKRETS!!

Jag är ledsen! Känner mig jättedeppig och nere - jag känner mig inte bekväm alls om jag ska vara ärlig. Nyköping känns för trångt och många av människorna trångsinnat . Längtar bara här ifrån , längtar efter att hitta nya vänner i en större stad och testa mina egna vingar , hitta vänner som jag ser mig själv i och som tycker som jag . Vill bara iväg - lämna staden och aldrig återvända mer än på besök .

Anledningen till min depp attack är nog att jag inte känner mig förstådd , vill ha ngn i min närhet som är mer lik mig .

 


Bokat klipptid 090903 15:05

Nu har jag bokat klipptid till imorgon och det innebär att underbar förändring är på väg ! Det kommer bli bra - hoppas jag , och tror , carro som jag klipper mig hos är riktigt duktig så det kan nog inte gå snett . Jag avslöjar inte för mycket om hur jag ska klippa mig , vill inte ha synpunkter på det , jag väljer själv . Men ni kan säga vad ni tycker om frisyren efter , när jag redan har klippt mig . Nej nu ska jag göra ett aerobics pass som kan hållas på en idrottslektionen med folk som inte har så bra koordinationsförmåga , kan bli svårt ! Men men , det löser jag .

Godmorgon - 090903 08:50

Heyy och Morgon ! Torsdagen är här och fredag närmar sig med stormsteg ! Idag så är det bara två lektioner , samhäll och biologi , det känns asbra ! I eftermiddag ska jag la plugga lite och så blir det träning ikväll :) Nej nu ska jag äta upp min frukost (fil och k-special och ett glas med c-vitamin) så ses vi i em.

EGOCENTRISM


Skor , skor och åter skor !

Mitt absoluta favoritplagg är skor ! Älskar skor , både for him and her ! Själv har jag upp emot 30 par , och fler ska det bli ! Det är en vild blandning mellan kostymskor i svart skinn med vita ränder på och sneakers  i guld !
På tjejer är klackar snygga , och höga ska det vara ! mesiga taxklackar är det värsta som finns . Bäst skor finns på TopShop eller Net-a-porter . För den som gillar budget tycker jag att Din Sko kan få till klackarna ibland !
Idag när jag surfade in på Net-a-porter hittade jag dessa från en , för mig , okänd designer . Hon heter Camilla Skogvaard och de här skorna är klockrent galna och kostar "bara" 325 euro .


TV-kväll med chanel !

För första gången på veckor kollar jag på TV på kvällen ! Just nu ser jag efterlyst , om Janne Olsson - mannen bakom Norrmalmstorgsdramat (för er som inte vet - läs på nedan! ) . Vet ni vad som idag ligger i banklokalen där han höll gisslan ? Jo Acnes butik på norrmalmstorg ! Jag tänkte , whata fuck ??!! Varför gör de intervjn i Acnes butik , sen gick det upp för mig hur det egentligen var .
Klockan 22.30 är det Modehuset Chanel på svt2 , en underbär dokumentär serie om Chanel med störtsköna Karl Lagerfeldt . Missa den inte !

Norrmalmstorgs dramat var då en rånare som tog gisslan på en bank i sthlm när han rånade den , de han höll som gisslan fick sympati för honom (stockholms syndromet) , och var inte rädda , de vändes istället mot polisen . Det här blev den största nyheten i hela världen ! En bok om händelsen kommer ut i veckan , såklart läsvärd !


Kyrkvalet!

Har fått mitt första röstkort till ett stort val - nämligen kyrkvalet som håller hus den 20 september . Men jag har insett att jag är extremt dåligt insatt , vad röstar man på ? vad för makt får de som "vinner" ? Vem ska man rösta på ? Jag ska läsa lite på internet , ni som vet kan väl även informera mig ! :)

Blå Blazer - kanske något för vinter ?

Jag är kär ! Den här blå blazern är underbar , och jag vill ha den . Kommer passa asbra i vinter till både jeans och chinos på fest , och speciellt på nyår ! Priset ? Ja , det är inte mycket , 399 kr ! Ska nog slå till , måste bara veta min storlek . Vad säger ni om den ?


Bild från hm.com/se


Work Work Work Work!

Ska till gymmet nu och göra precis som titeln säger , eller jag ska inte jobba men jag ska träna och mitt måtto inför det här aerobics passet är just Work Work Work Work! , ska jobba asset av mig! Raowr ...
Hörs när jag är hemma igen !

Jai Ho! Älska älska älska , dunka dunka dunka

Älskar The PussyCatDolls "nya"låt , Jai Ho! (you are my destiny) , extremt snyggt att blanda de orientaliska rytmerna med modern dance musik! Och tjejerna är sexigare än någonsinn och dansen på refrengen är underbar , man kan ju inte bli annat än glad , eller vad säger ni ?


EGO PICS 090902





Onsdag 2 september

Heyy Heyy alla läsare ! Nu är jag hemma igen från skolan och sitter och dunkar Bimbo Jones remix av The killers Spaceman , underbar !
Skolan var bra , två lektioner bara. Nu ska jag göra biologiläxan som är till imorgon och plugga lite i förväg så jag vet vad Åsa pratar om imorgon på lektionen imorgon , brukar inte fatta biologi annars .
Sen så blir det aerobis ikväll med Rebecka . Hoppas ni också haft en bra dag .

Morgon folket!

Morgon! Allt väl idag ? Med mig är det la bra , lite jobbigt att gå upp i morse bara , var lite trött . Hade tänkt att gå upp åtta och fixa lite saker innan skolan börjar vid tio , men jag kom pp tjugo i nio !
Ni läste rätt , skolan börjar tio idag med historia , sen blir det en uuuunderbar måltid i skolmatsalen som innehåller ingen näring , följd av Svenska B . Efter det slutar jag , klockan 13.00 .
Nej nu måste jag klä på mig och göra mig snygg inför skolan , och som det regnar måste jag gå dit också . Men men , thats life ! Vi hörs i eftermiddag see yah!

Madeleine om deltagaran i fyrans stora höstsatsning

Madeleine om deltagaran i fyrans stora höstsatsning :
"det är kändisar som Linda Rosin , men hon ska inte vara med"

Haha , bra sagt tjejen , tack för att du piggar upp mina skoldagar !


Ebbe bockar och bugar och hälsar er alla välkommna in i sekten!

Heyy folket! Trevligt att ni hittat hit . Nu undrar ni säkert till vilken vanlig simpel svenne blogg ni kommit till , och det kan jag tala om för er att det är det inte ! Jag är fucking wild and crazy och jag tror att ni kommer tycka att min blogg är uberrolig om ni gillar kul och oseriöst med inslag av sex och en kille som kanske lmnar ut liiiiite för mycket om privatlivet ibland. Nu får ni säkert en följdfråga i huvudet och undrar vem den här intressanta killen är , jo jag heter Ebbe Jonsson och föddes 1992 i staden Nyköping som ligger 10 mil söder om den kungliga huvudstaden stockholm. Nu är det 17 år sen jag föddes och livet i nypan rullar på , jag går andra året på gymnasiet och läser natur/samhälls programmet på Nyköpings gymnasium. Skolan känns extremt viktig , men minst lika tung, fast jag kör på inställningen "det är bara tid , och då vet man att det snart är över". Den tåls att tänka på!
Fritid har jag också , den spenderas antingen på Ica Maxi i Nyköping där jag jobbar , på stan med vänner , framför datorn , ibland även framför symaskinen och skissblocket , eller dansandes på någon hemmafest någonstans.
Ni får säkert frågor i huvet om vem jag är hela tiden , och speciellt när ni läste om symaskinen och skissblocket , jo , det är så ett av mina stora intressen är just design och formgivning av kläder , och det är såklart vad jag vill jobba med i framtiden.
Nej nu nog om mig , vill ni veta mer är det vara att fråga i kommentarfältet , svarar på allt!

Och btw , om ni inte märker det är jag social och har mycket humor !


Ebbe fastnar faktiskt på bild!

Tänkte kasta ut lite bilder på mig , så ni har något att kolla på tills jag är klar!




Heyy Heyy Bloggish!

Heyy Heyy! Här är mitt första inlägg. Skriver det bara för att det ska stå något , och jag hälsar er hjärtligt välkommna hit. Jag bygger upp bloggen just nu , men imorgon drar jag igång , spännande va ?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0