Byta blogg?

Trivs inte alls med namnet, funderar starkt på typ AbsolutEbbe , men tror jag kommer tröttna. Ge mig förslag nu!! har noll inspiration , Kanske bara simpelt EbbeJonsson ?

091004 12:59 - Godmorgon!

Okej, en snabb helg update!
fredag - fest fest fest ! Askul och jättelyckat - tack alla!
lördag - diska , piggna till och jobba 16-22.30
söndag - det är idag det! Jag vet inte alls vad jag ska göra. Några förslag från folket som läser det här?

FEST!

KILLEN ÄR VALD, GRATTIS FREDRIK! LINN VALDE ÖL RÖV-IN-ÄGER är full puull! födde nyss barn

091002 17:24 - DAGS UPPDATE

Dagen rullar på och tiden tickar verkligen på, måste fixa massor här hemma innan finbesöket kommer. Försöker samtidigt fixa Sävöfilmen så jag kan visa den på storbild , men tyvärr så funkar det inte, SUCK! OjOjOj, nu kom jag på vad jag glömt, måste fixa en sak till Madde, och jag måste göra det nu. Vi hörs sen.


091002 11:13 - SNART DAGS ATT YRA RUNT I SKOGEN

Snart är det dags för min klass att yra runt i skogen! Vi ska springa runt - runt - runt och leta efter skärmar , eller vad det heter. Ni som är allmänbildade förstår att vi ska orientera. Jag sitter här hemam och förbereder mig mentalt i mina löp tights , är så jävla taggad! för en sak är kalr , ju snabbare man springer desto tidigare får man sluta . Kanske t.o.m. hinner äta lunch innan IV valet för en gångs skull! Nej nu måste jag rusa. Vi hörs senare..

G'NATT

G'natt på er, och jag har haft läsarrekord idag!

imorgon smäller det, "Den rätte för Jonsson"

precis som titeln säger, imorgon smäller det, "Den rätte för Jonsson" . En underhållande och rolig "tävling" men med en twist... More info later!

Innan Viktraset.

Tänkte visa en bild på mig innan jag tappade massor i vikt. Här är en bild på mig från i juni i år. Bilden är tagen innan jag ska ut och springa. Hur mycket jag tappat? lite över 10 kg!


WHEREVER WHENEVER

Imorgon gäller det tjejer , är astaggad! Och vi ska dunka den här och skaka rumpan till hela kvällen! TAGGA TAGGA TAGGA!



Kom ihåg "BarbieBooi & hans vänner"


SÄVÖ THE MOVIE - Part Four !

Dags för nattinatti och sova. men vad filosoferar vi egentligen om?


All Lycka Till Far!

Håller alla tummar som finns för att pappa ska få ett bra besked imorgon, mer om det imorgon efter att han fått besked!

SOFFAN 091001 21:39 - BODYJAM FTW

Eftermiddagen spenderades med historia plugg och syendes. Fick även en impuls vid halv sex att träna så mellan sex och sju tränade jag BodyJam , ett dansinspirerat kondotions pass, askul!
Ikväll har jag hämtat saker inför idrotten imorgon hemma hos far och så nu kollar jag på Inlås på TV4 , ett sevärt program. Nej nu ska jag kasta ut nästa Sävöfilm. Kom tillbaka inom 15 min så får ni se den!

SOFFAN 091001 15:29 - VACKERT

Nu är det oktober och höst! Jag sitter här denna torsdagseftermiddag och fixar lite blandade saker. Nu ska jag plugga historia, sen sy, efter det hämta löpkläder hemme hos pappa, göra en PowerPoint och ikväll blir det idol. Full Rulle kallas det för! Jag kommer tillbaka sen och visar hur långt jag kommit på kjolen...

RSS 2.0